Felszerelt konyha !
Tanyasi Disznóvágás
Vendégeink megismerkedhetnek a hagyományos tanyasi disznóvágás titkaival,
miközben kellemes környezetben pihenhetnek családjukkal, barátaikkal,
vagy munkatársaival.
Idõtartam: 3 nap/2 éjszaka
Minimum létszám: 12 fõ
Elsõ nap (péntek):
- Érkezés az Öreg Szõlõ Wellness Vendégház és Borházba
- Köszöntõ ital elfogyasztása
- Vacsora: Pincepörkölt galuskával és házi savanyúsággal
Második nap (szombat):
- Svédasztalos reggeli
- 9.00 órakor reggeli pálinka vagy bor elfogyasztása
- Disznóvágás kezdete böllér segítségével
- Az ebédig borkorcsolya és lélekmelegítõ italok felszolgálása
- 13.00 Ebéd - Sertés pörkölt gazdagon
- Hurka, kolbász töltés, abált szalonna készítés, ismerkedés a disznó feldolgozás titkaival és technikáival.
- Akik elfáradtak felfrissíthetik magukat a vendégház medencéjében, vagy lazíthatnak a szaunában a vacsora elkészültéig
- 18.00 órától bõségtál vacsora: a nap közben készített hurkákból és a disznó különbözõ részeibõl, burgonyával vagy galuskával, házi savanyúságokkal.
Harmadik nap (vasárnap):
- Svédasztalos reggeli az elõzõ nap elkészített finomságok felhasználásával
- Hazautazás 11.00-kor
Ár: 29 500 Ft/Fõ
Ár az idegenforgalmi adót tartalmazza.
12 éves korig a szállás Ingyenes!
Kérem az utazási feltételekrõl érdeklõdjön!
Tel.: +36-20-546-2599
- Kívánság szerint Élõ zenével, szórakoztató programokkal tesszük különlegessé az estét.
- Az utolsó napon lehetõség nyílik a disznóvágás során megmaradt húsok, kolbászok, szalonna megvásárlására is.